Poll

Mijn organisatie is op tijd klaar voor de invoering van de GDPR / AVG


VIAG Congres 2017

viag-1

Het VIAG congres is hét evenement voor VIAG-leden, IT-managers, integrale managers, managers in publieke dienstverlening of bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven etc. Kort gezegd: iedereen die zich bezighoudt met het vakgebied. 

Samen verbinden, een nieuwe werkwijze die opgenomen is in het VNG-programma Samen organiseren. Samen verbinden is een must. In 2018 moet deze nieuwe werkwijze in uw bloed zitten. In een breed en gevarieerd congresprogramma wordt u geïnspireerd, gemotiveerd en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Het samen verbinden is dan echt begonnen. Om aan dit thema invulling te geven is er een nauwe samenwerking met het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) aangegaan. Met hen biedt het VIAG u een breed en gevarieerd programma aan tijdens dit congres.

i³ groep is aanwezig op het VIAG als specialist op het gebied van informatie opslag, beveiliging en beheer. Wij geven u graag een live demo van onze oplossingen op het gebied van IT security, in samenwerking met onze partner Guardian360.

Ga voor meer informatie naar http://www.viagcongres.nl/