wehkamp-logo-png

Wehkamp

Online lifestyle webwinkel gigant Wehkamp (Onderdeel van RFS Holland Holding B.V.) heeft het dagelijks beheer en onderhoud van haar storage omgeving ondergebracht in een Managed Services contract bij i³ groep. De ICT-dienstverlener uit Vianen zorgt er voor dat de storage omgeving proactief gemonitord wordt en alle beheertaken door de specialisten van i³ groep op afstand worden uitgevoerd.

Door het beheer uit te besteden hoeft de IT-afdeling van Wehkamp niet langer zelfstandig kennis op te bouwen en kan men zich richten op het ondersteunen en ontwikkelen van de business. Daarnaast staat dankzij continue monitoring door i³ groep de infrastructuur 24x7 onder de strengste bewaking. Bij verstoringen kan er direct of soms zelfs preventief door i³ groep worden gehandeld.

HET GAAT OM VERTROUWEN

Rob W.A. Vissers, Managing Director i³ groep: “Het uitbesteden van het dagelijks beheer van een IT-omgeving is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen dat de partij die je de sleutels van het IT-domein geeft verstand van zaken heeft, op de juiste manier met je data om kan gaan (ISO 27001 gecertificeerd is) en op het moment dat de nood aan de man is direct voor je klaar staat. Onze beheerorganisatie is ingericht op het bieden van dit vertrouwen. Daarom zijn wij zeer trots dat Wehkamp dit vertrouwen in ons uitspreekt middels het ondertekenen van ons hoogste niveau CAREcontract met “Platina” dienstverlening.”

Robert Krahé, ICT Manager Generieke Diensten Wehkamp: “Het uitbesteden van het beheer van onze storage en SAN (switches) omgeving is een weloverwogen beslissing geweest. Kennis van deze storage omgeving en vooral het bijhouden van deze specifieke kennis willen wij niet langer onderdeel laten zijn van onze core werkzaamheden, wij willen dit graag onderbrengen bij i³ groep. Onze afdeling wil meer en meer een regie functie gaan bekleden en focus hebben op het faciliteren van de business (wensen & verzoeken). Wij deden al zaken tot volle tevredenheid met i³ groep, dat ging vooral om levering van hardware, nu kijken wij uit naar de intensievere samenwerking waar wij “ontzorgd” worden “