header2

Cloud 360 is ons nieuwe e-book, gebaseerd op eigen onderzoek in Nederland, waarin wij u de handvatten geven die u nodig heeft voor uw weg naar de cloud en het vormgeven van uw Digitale Strategie. Cloud Computing biedt nagenoeg oneindige mogelijkheden, maar wat past bij uw organisatie?

downloadGEBREK AAN CONTROLE EN REGIE

Een groot deel (68%) van de Nederlandse IT-Managers heeft een sterk vermoeden dat er applicaties buiten de regie van zijn of haar afdeling uit de cloud worden gebruikt. Nog eens 5% weet het helemaal niet, wat maakt dat 73% van de Nederlandse IT-Managers niet de volledige controle heeft over de data en applicaties in zijn of haar organisatie.

Dit blijkt uit het onderzoek Cloud 360, uitgevoerd door Hybrid Cloud Management specialist i³ groep, dat werd afgenomen bij 120 respondenten werkzaam bij middelgrote en grote Nederlandse organisaties in diverse sectoren. De respondenten zijn gevraagd hoe hun organisatie staat tegenover cloud technologie en welke rol zij denken dat dit gaat spelen in de toekomst.

BESCHIKBAAR ALS HARD COPY EN E-BOOK

button-infographic

Alles wat u moet weten voor uw weg naar de cloud en het vormgeven van uw Digitale Strategie in één e-book. Met Cloud 360 bieden wij u een volledig rapport met inzichten over wat Nederlandse IT-Managers belangrijk vinden bij de inzet van IT, de selectie van service providers en hoe nieuwe innovaties hun bedrijfsvoering gaan beïnvloeden. De onderzoeksresultaten zijn geanalyseerd en geduid door de cloud specialisten van i³ groep waardoor de button-videoonderzoeksresultaten direct in een praktische context geplaatst worden en voor u in begrijpelijke taal uitgelegd worden. Wilt u voor u het e-book download een kleine preview van de onderzoeksresultaten? Bekijk dan de infographic of de Cloud 360 video.

Download het e-book Cloud 360

Cloud 360 liever als hard copy ontvangen?

Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen u kostenloos een exemplaar toe.