care-backup-header

download-meer-infoi³ groep biedt met CARE Back-up, Back-up as a Service, de mogelijkheid om op heldere wijze uw bedrijfsinformatie veilig te stellen. Met CARE Back-up is kwalitatief hoogwaardig beheer gegarandeerd, waardoor de bedrijfscontinuïteit en informatiebescherming te allen tijde zijn gewaarborgd. Onze dienst is in uw eigen private cloud in te zetten, in het eigen datacenter onder te brengen of op een andere door u gekozen locatie.

CARE Back-up biedt naast de managed hardware op locatie aanvullende beschermingsmodules voor optimale zekerheid. Zo kan de back-up ook op tape veilig off site worden bewaard. care-backup-schemaDaarnaast kan CARE Back-up worden gekoppeld aan het beveiligde enterprise cloud platform CARE InCloud. Op dit platform kunt u uw data veilig buiten de deur back-uppen, én in geval van calamiteiten op een gereserveerd deel van het CARE Cloud platform direct uw virtuele machines laten opstarten. Hiermee waarborgt u optimaal uw bedrijfscontinuïteit.

De eigen IT-organisatie richt zich op de functionele beveiliging van uw bedrijfsinformatie. De CAREdesk van i³ groep focust op de technisch correcte werking van de back-up terwijl u de regie kan blijven voeren over de IT-infrastructuur.

MEER WETEN OVER ONZE MANAGED BACK-UP OPLOSSING?

Download de brochure, of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak over dit onderwerp.

BEL MIJ TERUG OVER CARE BACK-UP

BACK-UP NAAR DE CLOUD

i³ groep biedt met CARE Back-up Veeam Cloud Provider de mogelijkheid om vanuit uw Veeam back-up applicatie uw bedrijfsinformatie veilig te stellen. Veeam gebruikt het concept 3-2-1 back-up. Dit staat voor 3 kopieen, op 2 type media en minimaal 1 kopie op een andere locatie. CARE Back-up Veeam Cloud Provider biedt de kopie op de andere locatie. Direct uw informatie beschermen zonder complexe handelingen. Veilig en vertrouwd in een state-of-the-art extern datacenter dat aan de hoogste eisen voldoet. CARE Back-up Veeam Cloud Provider staat voor kwalitatief hoogwaardig beheer en onze dienst sluit aan bij uw eigen back-up beheer of als verlengstuk op de CARE Back-up dienst van i³ groep in uw eigen private cloud.

CARE Back-up Veeam Cloud Provider stelt u in staat om een kopie van lokale back-up op te slaan in een extern datacenter waarbij u betaalt naar gebruik. Uw data wordt standaard dubbel (redundant) opgeslagen zonder dat u hier extra voor betaalt. Uw eigen IT-organisatie richt zich op de functionele beveiliging van uw bedrijfsinformatie. De CAREdesk van i³ groep focust op de technisch correcte werking van de back-up terwijl u de regie blijft voeren over de IT-infrastructuur.

CARE Back-up Veeam Cloud Provider is een onderdeel in het CARE portfolio van i³ groep. Verschillende Cloud oplossingen sluiten aan bij uw behoefte: van een private cloud op uw eigen locatie tot een gedeeld cloud platform voor dymanische IT toepassingen. Van back-up tot archief oplossing en een Disaster Recovery oplossing. Zelfs ondersteuning voor mobiel werken en informatie veilig kunnen delen. CARE sluit aan bij uw behoeften. Hiermee waarborgt u uw bedrijfscontinuïteit.

Cloud_provider_n3