care-dr

CARE Disaster Recovery biedt uw organisatie in geval calamiteiten continuïteit op het gebied van uw ICT-infrastructuur. Bij grootschalige verstoringen of fysieke rampen zoals brand, overstroming of stroomuitval is het noodzakelijk om in een zeer korte tijdspanne uw primaire ICT-omgeving weer in de lucht te krijgen.

download-meer-infoOm te voorkomen dat een grootschalige calamiteit eindigt in een totaal verlies van uw bedrijfsinformatie of een potentieel verlies van uw inkomsten heeft i³ groep CARE Disaster Recovery ontwikkeld. Hiermee heeft u de zekerheid van een snel herstel van IT voor uw kernprocessen. Dit doen wij door het faciliteren van een virtuele uitwijkomgeving in een state-of-the-art Nederlands datacenter op basis van een off-site kopie. Daarnaast voorzien wij u van de ondersteunende diensten die uw organisatie nodig heeft om snel weer in de lucht te zijn. Uw primaire bedrijfsprocessen blijven in stand en uw organisatie kan direct beginnen met het herstel van de calamiteit.care-dr-schema

DISASTER CONTROL ROOM

Daarnaast biedt i³ groep in geval van een calamiteit waarbij u geen beschikking of fysieke toegang meer heeft over uw eigen werkplek een optionele “Disaster Control Room” aan. Vanuit de “Disaster Control Room” kunt u in een veilige omgeving starten met het operationeel maken van uw infrastructuur. U en uw collega’s krijgen een tijdelijke ruimte in ons centraal gelegen kantoorpand in Vianen. Daarnaast krijgt u de ondersteuning van onze specialisten van de CAREdesk totdat uw calamiteit is opgelost. Dit kan voor maar een paar uur zijn, of zelfs voor een paar dagen. Wij doen er alles aan uw organisatie weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen mocht het ergste gebeuren.

DISASTER RECOVERY UIT DE CLOUD

De gebruikte back-up voorziening heeft standaard de mogelijkheid om vanuit de back-upkopie uw virtuele machines, en daarmee services voor uw organisatie te kunnen opstarten. De belangrijkste systemen zijn daarmee geborgd.

CARE Disaster Recovery wordt aangeboden in een pay per use model. Dit zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor wat u werkelijk gebruikt. De benodigde recources worden alleen ingezet wanneer nodig. U hoeft niet te investeren in een tweede eigen datacenter. Door de off-site kopie beschikt uw organisatie over een volwaardige uitwijkmogelijkheid.

Meer weten over CARE Disaster Recovery?

Vrijblijvend advies over hoe u uw bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen, zonder een compleet tweede datacenter operationeel te moeten houden? Laat uw gegevens achter en wij bullen u zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvend adviesgesprek.