care-incloud

CARE INCLOUD: INTEGRATIE EN BEHEER VAN PUBLIC CLOUD SERVICES (IAAS, PAAS & SAAS)

download-meer-infoDe inzet van cloud oplossingen is niet meer weg te denken in organisaties. Steeds meer applicaties zoals mail, back-up of webservers worden As A Service aangeboden. Uw gebruikers verwachten dan ook dat ze toegang kunnen krijgen tot nieuwe applicaties met een snelheid en eenvoud zoals ze voor zichzelf een mail account bij Google kunnen aanmaken. Traditionele IT is niet ingericht voor deze snelle vorm van provisioning, maar met CARE InCloud kunt u uw organisatie direct toegang geven tot een portal met daarin een breed pallet aan SaaS, PaaS en IaaS oplossingen.

CARE INCLOUD PORTAL

care-incloudartboard-1Deze diensten kunnen via het i³ groep CARE InCloud portal ontsloten en beheerd worden. Klanten kunnen met de CARE InCloud gebruik maken van cloud oplossingen zoals het bedoeld is: niet als doel, maar als oplossing die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen. En wel op een manier die veilig is en grip geeft op de kosten van het gebruik. I³ groep verzorgt het technisch beheer en ondersteuning via de CAREdesk en voor een geconsolideerde factuur voor het gebruik van verschillende SaaS, PaaS en IaaS diensten. U heeft hierdoor een Single Point of Contact waarmee u de regie krijgt over al uw cloud services, via één portal.

VIA CARE INCLOUD KRIJGT U TOEGANG TOT:

  • IaaS (Hosted private cloud in Nederlandse Tier 3 datacenters en Microsoft Azure online)
  • Office 365
  • Hosted mail
  • (Virtuele) Werkplek uit de cloud
  • Back-up & Disaster Recovery
  • Domeinregistratie, SSL certificaten en webhosting
  • Security oplossingen inclusief Multi Factor Authenticatie, Single sign on, AD services.
  • Filesharing & Collaboration

ADVIES EN STRATEGIE

Naast de toegang tot de cloud services adviseren en ondersteunen wij uw organisatie ook in het optimaal gebruik maken van de potentie van de cloud. Wij adviseren welke workloads wel en niet geschikt zijn om naar de cloud te brengen, welk cloudplatform hier geschikt voor is, welke impact dit heeft op uw organisatie (De business case, continuïteit en compliancy vraagstukken) en met welke strategie u uw IT roadmap kunt uitbreiden met de inzet van cloud. Hierbij kijken wij niet enkel naar de mogelijkheden van public cloud services, maar zorgen we dat ook de on premises infrastructuur waar nodig optimaal gebruikt wordt, en naadloos aansluit op de in te zetten public cloud services: ten einde een bij uw organisatie passende Hybrid of Multi Cloud te bouwen.

ONDERZOEK: CLOUD 360

downloadEen groot deel (68%) van de Nederlandse IT-Managers heeft een sterk vermoeden dat er applicaties buiten de regie van zijn of haar afdeling uit de cloud worden gebruikt. Nog eens 5% weet het helemaal niet, wat maakt dat 73% van de Nederlandse IT-Managers niet de volledige controle heeft over de data en applicaties in zijn of haar organisatie.

Dit blijkt uit het onderzoek Cloud 360, uitgevoerd door Hybrid Cloud Management specialist i³ groep, dat werd afgenomen bij 120 respondenten werkzaam bij middelgrote en grote Nederlandse organisaties in diverse sectoren. De respondenten zijn gevraagd hoe hun organisatie staat tegenover cloud technologie en welke rol zij denken dat dit gaat spelen in de toekomst.

Wilt u al onze bevindingen weten? Download dan ons e-book Cloud 360, of vraag een hardcopy exemplaar aan.

MEER WETEN OVER CARE INCLOUD?

Wil uw organisatie ook op een veilige en eenvoudige manier gebruik maken cloud technologie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend adviesgesprek!