beheer-en-managed-services

CARE: REMOTE MONITORING EN BEHEER VOOR IEDERE IT INFRASTRUCTUUR

waarom-uitbestedenIT afdelingen zijn verantwoordelijk voor het veilig en beschikbaar houden van hun digitale organisatie. Bij een gebrek aan veiligheid, beschikbaarheid, innovatie of juiste kennis ondervindt de business hier hinder van. Met een concurrentie achterstand, financiële of imagoschade tot gevolg.

CARE is een modulair opgebouwde IT beheerdienst met aanvullende adviesdiensten waarmee IT afdelingen het dagelijks beheer en lange termijn onderhoud van de IT-infrastructuur uitbesteden op basis van ISO 9001 en ISO 27001. CARE is vendor onafhankelijk en toe te passen op zowel nieuwe (Cloud) technologie als legacy IT. De CAREdesk biedt een Single Point of Contact supportdesk tussen u en uw leveranciers en bewaakt bij escalaties de voortgang richting een oplossing.

Hierdoor dragen IT-afdelingen zelf geen dagelijkse zorg meer voor de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van het IT fundament onder de business. De organisatie bespaart hierdoor geld en tijd op het gebied van kennisbehoud, IT krijgt weer tijd en handen vrij voor innovatie en gebruikers en kan bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

MODULAIR OPGEBOUWD VOOR BEST PASSENDE DIENSTVERLENING

download-meer-infoU bepaalt welke delen van uw infrastructuur u in de beheerdienst wilt laten opnemen en welk onderdeel op welke manier moet worden beschermd. U heeft de keuze uit Basic CARE, Proactive CARE en Maximum CARE, ieder pakket biedt een hogere en actievere vorm van bewaking en beheer.

Zo kiest u bijvoorbeeld om uw bedrijfskritische (virtuele) servers in Maximum CARE onder te brengen voor optimale bescherming en bewaking, terwijl de test en ontwikkel omgeving af kan met Basic CARE. Door dit “Mix & Match” principe is uw organisatie maximaal beschermd op de plekken waar dat nodig is en maakt u geen extra kosten voor onnodige bewaking en onderhoud van niet kritische componenten.

Download de brochure voor meer informatie over de verschillende beschermingsniveaus.

care-mix-match

REMOTE MONITORING EN BEHEER VOOR OPTIMALE BESCHERMING

cameraCARE biedt uw organisatie de gemoedsrust van een bewaakte en proactief beheerde IT-infrastructuur, zonder dat u hier zelf 24x7 voor aan de knoppen hoeft te zitten of monitoring logs hoeft door te spitten. De specialisten van i³ groep monitoren op basis van vooraf afgestemde parameters uw infrastructuur. Dit gebeurt op afstand vanuit onze CAREdesk, het kloppend hart van de i³ groep Managed Services afdeling.

Als zich een incident voordoet kan dit remote of indien nodig on site worden opgelost. Kiest u voor maximum CARE dan kan een incident soms al opgelost of zelfs voorkomen zijn voordat uw organisatie hier hinder van ondervindt. Ook worden de door u geselecteerde componenten vanaf Proactive CARE actief gepatcht en onderhouden zodat veiligheid altijd gewaarborgd is.

VEILIGHEID: PROACTIEF PATCHING EN ONDERHOUD

lockIn de praktijk is het actief patchen en bijwerken van soft- en firmware een dermate tijdrovende klus dat dit er vaak bij inschiet. Hierdoor ontstaan echter onaanvaardbare veiligheidsrisico’s. Met Proactive CARE worden de componenten in uw infrastructuur en OS proactief gepatcht. Hierdoor bent u altijd voorzien van de laatste, veiligste, versies van firmwares, drivers en besturingssystemen. Cybercrime incidenten die misbruik maken van lekken in verouderde software worden zo voorkomen.

DE CAREDESK

Als u een CARE contract afsluit met i³ groep krijgt u toegang tot de CAREdesk. De CAREdesk is uw aanspreekpunt voor eerste- en tweedelijnssupport op uw infrastructuur. In onderstaande video leggen Cor van Leeuwen (Manager CARE Services) en Martijn van Yperen (Supervisor CAREdesk) u graag uit welke taken de CAREdesk voor haar rekening neemt en hoe zij u kunnen garanderen dat uw ICT altijd zeker is.

Download de brochure voor meer informatie over CARE

MEER WETEN OVER CARE: REMOTE MONITORING?

Wilt u weten hoe de inzet van CARE uw TCO verlaagt en zorgt dat uw IT organisatie weer in de regie positie terecht komt? Neem middels onderstaande formulier contact met ons op, dan plannen we zo snel mogelijk een vrijblijvende kennismakingsafspraak.