CARE Perform header

care-perform

CARE PERFORM: PERFORMANCE ANALYSE EN VERBETERING VAN INFRASTRUCTUUR EN APPLICATIES

Medewerkers zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van informatie voor het goed kunnen uitvoeren van hun taken en het bedienen van uw klanten. Trage of niet beschikbare applicaties zorgen voor frustraties bij medewerkers. Daarnaast kosten ze uw organisatie geld, klanten en leiden ze tot imagoschade. Bij het overgrote deel van de performanceproblemen wordt de oorzaak in de  onderliggende hardware gezocht, maar blijkt in werkelijkheid een configuratie of parameter fout de werkelijke bron van vertraging te zijn.

careperformartboard-1De oorzaken van performance problemen zijn moeilijk te achterhalen. U en uw collega’s zijn weken bezig met de volledige keten van infrastructuur tot en met applicatie in kaart te brengen om de root cause boven water te krijgen. Tijd die u beter kunt besteden aan innovatie en het verder ontwikkelen van uw organisatie.

STRUCTURELE OPLOSSING

download-meer-infoCARE Perform brengt aan de hand van een applicatie discovery proces de relatie tussen hardware, software, applicaties en netwerkonderdelen in beeld. Daarna vindt middels kunstmatige intelligentie (AI) de analyse van de betrokken componenten plaats en verkrijgen wij inzicht in alle mogelijke vertragingen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de IT-infrastructuur, maar in het bijzonder naar de configuratie van applicaties en softwarematige services zoals het OS en middleware. Hierdoor doet CARE Perform niet aan symptoombestrijding, maar krijgt u een structurele oplossing van het werkelijke probleem.

MEER WETEN OVER CARE PERFORM?

Worstelt uw organisatie met onverklaarbare performance problemen of wilt u de performance van kritische applicaties kunnen borgen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend adviesgesprek!