care-secure

CARE SECURE: TEST EN VERBETER DE VEILIGHEID VAN ORGANISATIE, INFORMATIE, MENS EN INFRASTRUCTUUR

Veiligheid van digitale organisaties kan en mag niet langer een sluitpost op de begroting zijn. De tijd dat veiligheid een “nice to have” was is voorbij. CARE Secure helpt organisaties met het onderhouden en verbeteren van de veiligheid van uw informatie. Hierbij wordt gekeken naar de vier assen: Organisatie, Informatie, Mens en Techniek. CARE Secure biedt een pakket aan diensten die stuk voor stuk de veiligheid van deze vier assen toetst, beoordeelt en verbetert.

>> GELIJK WETEN WAAR DE ZWAKKE PLEKKEN IN UW WEBSITE OF APPLICATIES ZITTEN?
DOE DE GRATIS QUICKSCAN!

download-meer-infoVoor organisaties waar de integriteit van informatie hoog in het vaandel staat is CARE Secure de oplossing die informatieveiligheid met een holistische aanpak borgt. U krijgt de beschikking over de juiste kennis en tools die helpen uw informatie en infrastructuur veilig te houden. Hiermee bewaakt u de continuïteit en reputatie van uw organisatie.

Men komt meer en meer tot de conclusie dat een eenmalige controle tijdens jaarlijkse audits niet voldoende is: 365 dagen per week, 24 uur per dag in één oogopslag kunnen zien waar de bedreigingen zitten en welke concrete stappen er nodig zijn is de oplossing. CARE Secure geeft dit inzicht, helpt met de continue monitoring van de veiligheid en biedt concrete oplossingen waar nodig. Hiermee is de veiligheid altijd geborgd.

CARE Secure neemt hiermee niet alleen zorg uit handen, maar biedt u ook een concurrentievoordeel door het altijd aantoonbaar op orde hebben van uw informatiebeveiliging.

WEET WAT U BESCHERMT

compliancyHet vertrekpunt voor een goede informatiebeveiliging is weten wat u als organisatie moet beschermen. Daarom begint CARE Secure met een inventarisatie van welke data en processen er precies moeten worden beschermd. Hierdoor ontstaat niet alleen bewustwording van het belang van alle type data, maar krijgt u ook gelijk zicht op welke onderdelen van uw organisatie zouden lijden onder een mogelijke onderbreking of datalek. We inventariseren de bedrijfskritische componenten in de infrastructuur zodat ook hier de juiste beschermingsmaatregelen op getroffen kunnen worden. Tot slot wordt in de 0-meting een aantal meetpunten en KPI’s geïdentificeerd en afgestemd om te zorgen dat de dienst aansluit bij uw eisen.

MIDDELEN EN MAATREGELEN

Na de 0-meting wordt bepaald welke wapens uit het CARE Secure arsenaal moeten worden ingezet om uw informatieveiligheid te borgen en te monitoren. Hiertoe zijn een aantal opties voorzien die ieder invulling geven aan één of meerdere van de vier assen: organisatie, informatie, mens en techniek. U kiest met onze consultants welke delen van CARE Secure ingezet dienen te worden: zo heeft u zelf de volledige regie over uw informatieveiligheid met de kennis en ondersteuning van i³ groep.

waarom-care-secureartboard-1

DE DIENSTEN

patchingPatching

Proactief patch beheer van OS en infrastructuur componenten

compliancyCompliancy check

Toetsing van systemen op het voldoen aan industrienormen zoals BIR/BIG, DigiD, ISO, NEN etc.

vulnerability-checkVulnerability Check

Test op kwetsbaarheden van infrastructuur, applicaties en mensen

pen-testPen Testing

Test van de IT-omgeving op invloeden en inbraken van buitenaf

awarenessSecurity Awareness Test

Toets het digitale risico bewustzijn van uw medewerkers door tests en voorlichting

integraal-adviesIntegraal security advies

Adviesgesprekken met onze security consultants voor invoer en borging holistische aanpak

 

>> GELIJK WETEN WAAR DE ZWAKKE PLEKKEN IN UW WEBSITE OF APPLICATIES ZITTEN?
DOE DE GRATIS QUICKSCAN!

MEER WETEN OVER CARE SECURE?

Wilt u uw organisatie ook Fundamenteel Veiliger maken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.