care4use

CARE4USE: IT MIDDELEN BETALEN NAAR GEBRUIK - ALS EEN DIENST

Organisaties zijn meer dan ooit afhankelijk van IT middelen. Of het nu gaat om een veilig en betrouwbaar netwerk of om een snelle en stabiele performance van het systeem om bijvoorbeeld snel medische beelden te raadplegen... Een up to date IT omgeving is van absolute noodzaak om als organisatie succesvol te zijn en te blijven.

De keerzijde is dat aan deze afhankelijkheid ook een prijskaartje hangt. Aanschaf, onderhoud en beheer stijgen, laat staan de kennis die hiermee is gemoeid. De hiervoor benodigde investeringen in apparatuur en mensen trekken een zware wissel op het werkkapitaal van uw organisatie: het geld dat u investeert in hard- en software investeert u natuurlijk liever in bijvoorbeeld de zorg voor uw patiënten of de ontwikkeling van uw volgende productinnovatie.

 jbz ...  

“Dankzij het CARE4Use contract hebben we meer flexibiliteit en blijven onze kosten onder controle.”

     Lees meer over deze referentie >       

 

i³ groep heeft daarom een IT-concept ontwikkeld waardoor alle IT componenten, van infrastructuur tot software, als een dienst af te nemen zijn en er slechts betaald wordt naar gebruik. Hierdoor heeft u geen grote kapitaalinvesteringen in nieuwe apparatuur. Deze middelen worden namelijk als dienst afgenomen. Dit heeft als voordeel dat al het beheer en onderhoud uit handen wordt genomen en dat deze IT middelen niet meer op uw balans komen te staan. Hierdoor verbeteren uw financiële ratio’s en blijft er meer kapitaal beschikbaar om te investeren in uw primaire proces en business.

ALTIJD VOLDOENDE CAPACITEIT

care4use-usp

Door IT als een dienst af te nemen heeft u altijd voldoende capaciteit en hoeft u niet langer van te voren na te denken over hoeveel er precies nodig is. U betaalt bijvoorbeeld voor een nieuwe archief of storage omgeving namelijk een vaste prijs per GigaByte. i³ groep zorgt dat er altijd voldoende capaciteit beschikbaar is om door te blijven groeien. Naast de capaciteit zorgt i³ groep ook op basis van een SLA dat het beheer en onderhoud volledig zijn geborgd. U heeft geen omkijken naar het functioneren van de nieuwe omgeving. Naast de financiële vrijheid van het zogenaamde pay-per-use model, krijgt u meer regie over hoe IT in uw organisatie wordt ingezet.

CARE4USE VOOR UW NIEUWE EN BESTAANDE IT-OMGEVING

CARE4Use is geschikt voor alle organisaties die IT niet langer als kapitaalinvestering willen behandelen, maar als dienst willen inzetten en hiermee de continuïteit en flexibiliteit willen borgen. Niet alleen voor nieuwe omgevingen is CARE4Use inzetbaar, ook voor de uitbreiding of aanpassing van een bestaande infrastructuur leidt CARE4Use tot minder inspanningen en financiële druk van uw IT omgeving. Onze consultants en financieel experts bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

5-ijsselland-dak-breedte

IJsselland Ziekenhuis kiest Managed Archief Platform van i³ groep

Het IJsselland Ziekenhuis, regionaal ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, archiveert alle medische beelden en medische data op een nieuw Managed Archief Platform van i³ groep. Hiermee worden...
Lees verder >

MEER WETEN OVER CARE4USE?

Bent u geïnteresseerd in meer financiële vrijheid door het betalen naar gebruik van uw IT-omgeving? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak met één van onze financieel experts.