flex-on-cloud

Virtuele IT-infrastructuur als aanvulling van uw eigen datacentervoorziening: altijd beschikbaar én optimaal aansluitend bij iedere behoefte en situatie

i³ groep biedt met Flex ON Cloud de mogelijkheid om op flexibele wijze hoogwaardige reken- en opslagcapaciteit in te zetten als aanvulling op of in plaats van uw eigen datacentervoorziening. Of Flex ON Cloud nu wordt ingezet als back-up, uitwijklocatie, overloopcapaciteit of ter vervanging van het eigen datacenter, een hoge beschikbaarheid is altijd gegarandeerd. Hierdoor is de bedrijfscontinuïteit altijd en in iedere situatie gewaarborgd. De eigen IT-organisatie kan zich volledig focussen op het zo goed mogelijk ondersteunen van de bedrijfsvoering, terwijl het tegelijkertijd de regie kan blijven voeren over de totale IT-infrastructuur. U betaalt bovendien alleen voor datgene wat u gebruikt.

BEKIJK DE VIDEO

WAT BETEKENT FLEX ON CLOUD VOOR UW ORGANISATIE?

Flex ON Cloud is geschikt voor iedere organisatie. Start-ups hoeven niet te investeren in eigen infrastructuur en kunnen snel, simpel en veilig inspelen op een veranderende capaciteitsbehoefte. Grotere bedrijven kiezen naast deze voordelen vooral voor Flex ON Cloud om zodoende over een redundante omgeving, uitwijkmogelijkheid, testomgeving of back-up te beschikken. Flex ON Cloud is overigens ook uitstekend te koppelen met Flex ON Location, de managed private cloud oplossing van i³ groep. Maar wat uw overweging of uitdaging ook mag zijn, u kunt ervan op aan dat i³ groep voor u de best mogelijke oplossing verzorgt.