OPLOSSINGEN

i³ groep helpt IT-teams die hun organisatie willen transformeren naar een (veer)krachtige moderne onderneming, waarin hun collega’s kunnen excelleren. Iets wat wij doen door een uiterst betrouwbare, veilige en effectieve infrastructuur te creëren. Modulair en flexibel, waar nodig ondersteunt door eigen applicaties of andere cloudgerelateerde platformen.

Onze oplossingen en diensten worden door vele IT-organisaties in Nederland geleverd, dus waar onderscheidt i³ groep zich dan in? Waarom zou u voor i³ groep als uw trusted partner voor uw IT-infrastructuur kiezen?

Organisaties kiezen i³ groep omdat wij een ongekend trackrecord hebben en een onafhankelijke Nederlandse onderneming zijn, wat een objectief en eerlijk advies garandeert. We zijn bij uitstek een kennisorganisatie, door jarenlange ervaring zijn de geadviseerde IT-diensten en -oplossingen volledig afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten. Onze business consultants zijn als geen ander in staat om uw business in lijn met de technologie te brengen.

'De kunst van een relatie is haar in stand te houden', dat is waar wij voor staan. De kernwaarden van i³ groep zijn Betrouwbaarheid, Stabiliteit, Partnerschap, Transparantie en Kwaliteit. Op deze wijze doen wij al jarenlang zaken met vele ondernemingen in diverse segmenten. Deze organisaties gingen u al voor.