backup

BACK-UP & RECOVERY

infographic-ddp-visualDe toename van bedrijfsgegevens leidt ook tot het veiligstellen van deze data. En indien nodig moet de hoeveelheid opgeslagen data ook meteen, volledig en correct, weer beschikbaar zijn. Dit vraagt om een gedegen en flexibele back-upinfrastructuur.

Datadeduplicatie, compressie en back-up naar diskomgeving zijn de sleutelwoorden die uw organisatie snelheid en flexibiliteit biedt om de groeiende gegevens het hoofd te bieden.

Met archiefoplossingen binnen back-up kan de dagelijkse beheerinspanning voor back-uphandelingen worden geminimaliseerd. Voor het beschikbaar houden van bedrijfsinformatie zijn er oplossingen op maat: continue informatiebeschikbaarheid over meerdere locaties, back-up en restore of de meest effectieve variant: virtuele back-up.

Uit ons onderzoek blijkt dat lang niet alle Nederlandse organisaties hun back-up en Disaster Recovery goed op orde hebben. Plannen worden niet getest, men is veel tijd aan het back-uppen en herstellen van data, maar verwacht toch enorme schade bij dataverlies of datalekken. Hoe verhoudt uw organisatie zich tot deze resultaten? Bekijk hieronder onze video.

 

DOWNLOAD ONS BACK-UP & RECOVERY ONDERZOEKSRAPPORT

download-het-rapport2-fw-1Benieuwd hoe uw back-up aanpak ervoor staat ten opzichte van de rest van Nederland? Wij deden onderzoek naar de back-up uitdagingen bij Nederlandse organisaties en kwamen tot een aantal interessante conclusies. Wist u bijvoorbeeld dat meer dan 70% van de Nederlandse organisaties geen Disaster Recovery plan heeft of dit niet regelmatig test?

Download het gratis onderzoeksrapport