backup

BACK-UP & RECOVERY

infographic-ddp-visualDe toename van bedrijfsgegevens leidt ook tot het veiligstellen van deze data. En indien nodig moet de hoeveelheid opgeslagen data ook meteen, volledig en correct, weer beschikbaar zijn. Dit vraagt om een gedegen en flexibele back-upinfrastructuur.

Datadeduplicatie, compressie en back-up naar diskomgeving zijn de sleutelwoorden die uw organisatie snelheid en flexibiliteit biedt om de groeiende gegevens het hoofd te bieden.

Met archiefoplossingen binnen back-up kan de dagelijkse beheerinspanning voor back-uphandelingen worden geminimaliseerd. Voor het beschikbaar houden van bedrijfsinformatie zijn er oplossingen op maat: continue informatiebeschikbaarheid over meerdere locaties, back-up en restore of de meest effectieve variant: virtuele back-up.

Uit ons onderzoek blijkt dat lang niet alle Nederlandse organisaties hun back-up en Disaster Recovery goed op orde hebben. Plannen worden niet getest, men is veel tijd aan het back-uppen en herstellen van data, maar verwacht toch enorme schade bij dataverlies of datalekken. Hoe verhoudt uw organisatie zich tot deze resultaten? Bekijk hieronder onze video.

 

DOWNLOAD ONS E-BOOK: DATA PROTECTION 360

download-ebook-transparantIn dit E-book leest u hoe Nederlandse organisaties omgaan met het beschermen van één van de meest waardevolle onderdelen van het bedrijf: data. In deze data ligt een onnoemelijke schat aan informatie, van klantgegevens tot intellectueel eigendom, alles dat digitaal bewaard wordt moet beschermd worden. i³ groep heeft onderzoek gedaan naar hoe Nederlandse organisaties dit aanpakken, welke uitdagingen er op hun pad komen en welke stappen ze moeten nemen om deze uitdagingen te overkomen. Daarnaast leest u in een praktijk interview hoe het Jeroen Bosch Ziekenhuis haar waardevolle gegevens beschermd en de back-up volledig betaald naar gebruik.