NETWORK SECURITY MONITORING: GUARDIAN 360

Uw IT infrastructuur is essentieel voor uw bedrijfsvoering. De bescherming van uw IT infrastructuur is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat niet, maar we helpen u wel risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. i³ groep biedt daarom het centrale security platform Guardian360. Wij noemen het managed security. U ervaart het als goede nachtrust.
 
 
Kwetsbaarheden veranderen dagelijks, en komen zowel van buiten als van binnenuit. Zelf bijhouden is bijna onmogelijk, en een jaarlijkse penetration test is vaak niet voldoende. Daarom gebruikt u vanaf nu het Guardian360 platform! Met het Guardian360 platform realiseren wij ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van uw applicaties en IT-infrastructuur. Dit centrale security platform maakt gebruik van de unieke 360 graden Threat Vector Analyse. We beveiligen van buiten naar binnen, én controleren uw netwerk van binnenuit.

SECURITY AS A SERVICE

guardian360-framework (1)Elk uur scannen we op meer dan 80 verschillende netwerkpoorten, en dagelijks op meer dan

60.000 bedreigingen. Alles wat zich in en buiten uw netwerk begeeft wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen zorgen wij voor een snelle detectie, én grijpen we indien nodig direct in. Afwijkingen stellen we zeer snel vast, door resultaten te vergelijken met eerdere scans. Bij een mogelijke bedreiging wordt direct een incident gemeld bij ons Security Operations Center, waarna onze engineers aan de slag gaan.

ONDERSTEUNT UW COMPLIANCY

Ook toetsen we bedreigingen aan verschillende normen (onder andere ISO27002:2013 en NEN7510). U heeft dus altijd inzicht in uw compliancy, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen. Indien gewenst voorzien we u van eerlijke rapportage, waarin we in normaal Nederlands uitleggen wat er beter kan. En we helpen u ook graag die adviezen in de praktijk te brengen, of door proactief in te grijpen. We scannen en testen bovendien zonder dat uw IT infrastructuur trager gaat werken, zodat u altijd door kunt met uw dagelijks werk.

g360-vriendvan3-300dpiWIJ VERZORGEN ONDER ANDERE:

  • Vulnerability scanning
  • Webapplicatie security
  • Pentesting abonnement
  • Audits
  • Hacker Alerts
  • Phishing Test as a Service

WHITEPAPERS OVER DIT ONDERWERP

Benieuwd welke stappen u in uw branche kunt zetten om tot een veiligere organisatie te komen? Download de onderstaande whitepaper(s) van Guardian 360:

WILT U MEER WETEN OVER HOE WIJ UW ORGANISATIE VEILIGER KUNNEN MAKEN?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.