hybrid-cloud-management

(HYBRID) CLOUD MANAGEMENT

i³ groep helpt IT-teams die hun organisatie willen transformeren naar een (veer)krachtige moderne onderneming, waarin hun collega’s kunnen excelleren. Iets wat wij doen door een uiterst betrouwbare, veilige en effectieve infrastructuur te creëren. Modulair en flexibel, waar nodig ondersteunt door eigen applicaties of andere cloudgerelateerde platformen.

infographic-cloud-visualDe infrastructuur oplossingen van i³ groep worden on-premise in een private cloud, vanuit een public cloud of als hybride cloud omgeving gerealiseerd: u kiest op basis van ons advies welke oplossing het beste bij uw organisatie en doelstellingen past.

De cloud diensten van i³ groep zijn er op gericht uw organisatie maximale flexibiliteit te bieden op het gebied van ICT-capaciteit. Middels onze public, private of hybrid cloud diensten zijn bedrijfscontinuiteit, schaalbaarheid en beheer geborgd en heeft u de beschikking over een ICT-infrastructuur die altijd over de juiste capaciteit beschikt om aan (vaak snel) wisselende behoeften te kunnen voldoen.

ONDERZOEK: CLOUD 360

downloadEen groot deel (68%) van de Nederlandse IT-Managers heeft een sterk vermoeden dat er applicaties buiten de regie van zijn of haar afdeling uit de cloud worden gebruikt. Nog eens 5% weet het helemaal niet, wat maakt dat 73% van de Nederlandse IT-Managers niet de volledige controle heeft over de data en applicaties in zijn of haar organisatie.

Dit blijkt uit het onderzoek Cloud 360, uitgevoerd door Hybrid Cloud Management specialist i³ groep, dat werd afgenomen bij 120 respondenten werkzaam bij middelgrote en grote Nederlandse organisaties in diverse sectoren. De respondenten zijn gevraagd hoe hun organisatie staat tegenover cloud technologie en welke rol zij denken dat dit gaat spelen in de toekomst.

Wilt u al onze bevindingen weten? Download dan ons e-book Cloud 360, of vraag een hardcopy exemplaar aan.