converged-infrastructures

(HYPER) CONVERGED INFRASTRUCTURES

De IT-infrastructuur bestaat traditioneel gezien uit verschillende kennisdomeinen: storage, server, networking, virtualisatie, en zoverder. Het onderhouden van deze verschillende domeinen kost veel geld en tijd en door de vaak ontstane wir war aan supportcontracten is het overzicht op de lifecycle van apparatuur vaak ver te zoeken. De verschillende racks staan verspreid door het datacenter en het is tijd om orde op zaken te stellen: win uw terrein, het datacenter, terug!

CONSOLIDEER & AUTOMATISEER

(Hyper) Converged Infrastructures zijn het antwoord op de noodzaak om weer op orde op zaken te stellen in uw eigen datacenter. U kunt een Converged Infrastructure omgeving het beste vergelijken met een "black box" waarin de storage, server en networking bouwblokken in één geïntegreerd chassis in uw datacenter worden geplaatst. De hardware wordt middels referentie architecturen op elkaar afgestemd en het beheer vindt vervolgens volledig plaats via slimme software.

Vanaf nu beheert u de beschikbare recources in uw datacenter via één centrale management tool. Ook het onderhoud en ondersteuning vinden plaats onder één overzichtelijk supportcontract waardoor u de controle krijgt over de TCO van uw infrastructuur. Daarnaast reduceert u in één klap de footprint, koeling- en energiekosten ten opzichte van uw traditioneel opgedeelde infrastructuur.

MEER WETEN OVER CONVERGED INFRASTRUCTURES?

Wilt u weten wat het voordeel van converged infrastructures ten op zichte van uw huidige omgeving is? Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp.