servers-virtualisatie

SERVER

In de keten van uw IT-infrastructuur is de server het verbindend element, de eenheid die alle rekenkracht voor zijn rekening neemt. De applicatielaag van uw organisatie, of het nu maatwerk of  gestandaardiseerde software is, u heeft altijd een server nodig die de applicatie aan de rest van de organisatie kan aanbieden.

Met een efficiënt ingericht serverpark (bijvoorbeeld bladeservers) kunt u door middel van standaardisatie, consolidatie en flexibiliteit kosten besparen en vergroot u de betrouwbaarheid door redundantie en virtualisatie. Klinkt simpel? Advies en implementatie door een betrouwbare partner is de sleutel tot succes en stabiliteit zonder risico's voor de bedrijfscontinuiteit.

VIRTUALISATIE VAN SERVERS

Met het virtualiseren van servers, heb je minder fysieke servers nodig. Het beheer wordt eenvoudiger en de beheerkosten dalen. Virtualisatie van servers geeft bovendien een hoge mate van flexibiliteit, minder koeling- en elektriciteitsverbruik (dus groenere ICT), hogere efficiëntie en fysieke ruimtebesparing.

MEER WETEN OVER SERVERS EN  VIRTUALISATIE?

Wilt u weten hoe uw serverpark aanzienlijk goedkoper en effectiever ingezet en beheert kan worden? Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp.