storage

STORAGE

De technologie om data op te slaan heeft uiteraard niet stil gestaan. Welke data wilt u bewaren? Welke data moet u bewaren? Waar slaat u uw informatie op? En hoe snel moeten de gegevens weer beschikbaar kunnen zijn?

Dataclassificatie, tiered storage, dynamische en statische gegevens, big data zijn hierbij sleutelwoorden. Met overeenkomsten van onder andere HP en EMC bent u verzekerd van state-of-the-art producten. i³ groep biedt het juiste opslagplatform voor elk type informatie.

datagroei-uitdagingen

SOFTWARE DEFINED STORAGE

Met Software Defined Storage worden bestaande opslagsystemen in één gevirtualiseerde opslagoplossing meegenomen. Bestaande systemen worden niet vervangen waardoor eenduidig beheer wordt gegarandeerd. Dit heeft een sterke verlaging van uw operationele beheerkosten tot gevolg. U verzekert zichzelf van geoptimaliseerd en vereenvoudigd beheer, hoge beschikbaarheid en daling van de totale kosten.

Met overeenkomsten van technology owners op het gebied van virtualisatie, zoals EMC en VMware, garandeert i³ groep u oplossingen gebaseerd op hoogwaardig kwalitatieve producten.
Wij adviseren en ondersteunen u graag in het keuzetraject voor uw organisatie.

ebook-banner

MANAGED STORAGE

Het beheren van een SAN of andersoortige opslagomgeving kan een tijdrovende klus zijn. Ook het op peil houden van certificeringen en kennis kost een organisatie veel tijd en geld. Tijd en geld die beter besteed kunnen worden aan het ondersteunen van gebruikers of het ontwikkelen van nieuwe applicaties en projecten. Het beheer van uw storage omgeving kunt u met gerust hart overdragen in de vertrouwde en ervaren handen van i³ groep. Wij verzorgen het onderhoud en beheer van uw storage omgeving vanuit onze CAREdesk in Vianen.

Lees meer over onze Managed Services

MEER WETEN OVER STORAGE EN STORAGE VIRTUALISATIE?

Wilt u weten hoe uw organisatie informatie goedkoper, sneller en Fundamenteel Beter kan opslaan? Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp.