business-analytics

BUSINESS ANALYTICS & BIG DATA

Uw organisatie zit op een constant groeiende goudmijn aan data. Deze data wordt gegenereerd door diverse interne en externe bronnen zoals sensoren, (social) media, transacties, gestructureerde en ongestructureerde datastromen. Deze data dient opgeslagen, soms wel en soms niet bewaard, en altijd geanalyseerd en verwerkt te worden tot informatie. Omdat deze datastroom constant blijft binnenkomen en u hier zelf vaak geen directe controle over heeft is het een absolute noodzaak hiertoe oplossingen in uw infrastructuur in te zetten die om kunnen gaan met deze datavloedgolf. i³ groep is gespecialiseerd in het analyseren van uw workloads en datastromen en hier passende dedicated datawarehouse appliances voor in te zetten.

Door de inzet van deze specialistische appliances kunt u performancewinsten van een factor 50 tot 200 en een enorme kostenreductie realiseren. U brengt uw bestaande databases onder in de appliance, die voorzien is van dedicated op opslag- en rekencapaciteit. In tegenstelling tot traditionele datawarehouse infrastructuren hoeven deze appliances niet constant getuned te worden, zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij en maken ze diverse dure softwarelicenties overbodig.

PREDICTIVE & ADVANCED ANALYTICS

De inzet van informatie en ervaring in een organisatie helpen u in het nemen van belangrijke beslissingen. Moeten er aanpassingen in het productieplan worden gemaakt door veranderende weersomstandigheden? Of moeten er bepaalde machines preventief in onderhoud worden gezet om grotere storingen te voorkomen? i³ groep werkt nauw samen met specialisten in het Predictive Analytics veld om speciefiek voor uw organisatie te helpen datamodellen te ontwikkelen die helpen de koers van uw organisatie te bepalen.

DOWNLOAD DE ONDERZOEKEN

download-het-rapport-fwDoor de inzet van advanced of predictive analytics, met een mooi woord "Big Data" genoemd, kunt u nieuwe inzichten creeeren die helpen uw business vorm te geven.

Download kosteloos deze twee onderzoeksrapporten van onze Business Partner IBM voor meer inzicht in de voordelen van een slimme Big Data aanpak.

"Stepping up to the challenge - CMO insights from the Global C-suite Study"

"The Customer-activated Enterprise - Insights from the Global C-suite Study"

 

MEER WETEN OVER BIG DATA EN BUSINESS ANALYTICS?

Wilt u weten hoe uw organisatie haar omzet kan maximaliseren en kosten kan verlagen dankzij predictive/business analytics? Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp.