PARTNERS

Bij i³ groep geloven we in de kracht van samenwerken. Niemand is in alles de beste, maar u wilt wel altijd de beste oplossing voor uw ICT-uitdagingen. Of dit nu gaat om het beste advies, de mooiste technologische oplossing of de slimste visie op hedendaagse problemen. Daarom is een sterk netwerk aan partners in onze visie cruciaal voor het oplossen van deze problemen. In ons DNA hebben wij de kennis om elke uitdaging op te pakken, maar soms werken we samen met andere partijen die onder onze verantwoordelijkheid voor u de klus klaren.

Zie ons als uw aannemer voor een groot en complex bouwproject, waarin wij de architectuur, het grote plaatje en de kennis beheersen, om vervolgens met onze eigen collega’s en de beste specialisten uit het veld het project tot een goed einde te brengen. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat zonder dat u zelf al die specialisten hoeft te regelen. U heeft één aanspreekpunt, een single point of contact, voor al uw uitdagingen.

Wij hebben onder andere strategische samenwerkingsovereenkomsten met:

(Op alfabetische volgorde)


cloudianddn2dellemcdigitalguardianfortinetguardian360hpehuaweihylandibmlenovomicrosoftnutanixpurerubrikveeamveritasvmwarezerto