VISIE, MISSIE EN HISTORIE

ONZE VISIE

Een organisatie is meer dan ooit afhankelijk van voor haar relevante informatie. Men verwacht hier te allen tijde over te kunnen beschikken. Ongeacht locatie, tijdstip en/of complexiteit.

ONZE MISSIE

Informatie Technologie is volgens ons het fundament onder iedere moderne organisatie. Als i³ groep zien wij het daarom als onze missie om voor opdrachtgevers betrouwbare, doordachte IT-oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Oplossingen die hen in staat stellen bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, met de zekerheid dat belangrijke informatie altijd veilig en beschikbaar is.

ONZE HISTORIE

Met als kernactiviteit ‘integrating information infrastructures’ is in juni 2000 i³ solutions door Aad Wille, Henk van der Bruggen en John van Spierenburg opgericht. Als business partner van diverse vooraanstaande technologie leveranciers is zij van storage integrator tot een gerenommeerde succesvolle onderneming met 50 medewerkers gegroeid.

De ambitie van i³ solutions in 2000 was om de explosieve digitale datagroei op een juiste wijze voor organisaties in te richten. In 2008 zijn de verschillende werkmaatschappijen (i³ solutions, zSolutions, i³ knowledge en Ensis) in één organisatie samengebracht: i³ groep.

"DE KUNST VAN EEN RELATIE IS HAAR IN STAND TE HOUDEN"

Dit kan als ons primair doel worden beschouwd, niet alleen klanten werven, maar vooral behouden en koesteren. De technologische ontwikkelingen, toename wet- en regelgeving en de hogere eisen die aan opslag worden gesteld, hebben de strategie voor de komende jaren bepaald. Met als thema: ‘focus op excelleren’ ligt de nadruk tot 2015, naast het integreren van informatie infrastructuren, vooral op onze uitgebreide en geoptimaliseerde beheerdiensten (managed services) en adviesdiensten (business consultancy).

i³ groep is klaar voor uw en onze toekomst.