werken-bij-i3-groep

WERKEN BIJ I³ GROEP

WAAROM WERKEN BIJ I³ GROEP?

i³ groep is een van de snelst groeiende IT-organisaties in Nederland. Haar medewerkers zijn zeer bedreven in hun vak, weten van aanpakken en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor hun klanten. We kunnen je wel vertellen hoe fantastisch het is om bij en voor i³ groep te werken, liever laten wij een collega aan het woord:

 

 

Femke Smit - VNA Solution Sales (In dienst sinds 2015)

fsmit"Bij i³ groep staan klanttevredenheid en innovatie hoog in het vaandel. Bij andere organisaties wordt dit wel benoemd, maar minder naar gehandeld. Zeker in een Healthcare markt is dit heel belangrijk. Het innovatievlak maakt ons werk alleen maar uitdagender en zeker niet van aller dag."

 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten (M/V) die hun steentje willen bijdragen. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Heb je ervaring met diensten in IT? Heb je specifieke kwaliteiten op het gebied van managed services? En ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan?

Aarzel niet en stuur je CV en motivatie naar vacatures@i3-groep.nl.

i³ groep biedt goede arbeidsvoorwaarden en een betrouwbare organisatie met een krachtige filosofie: Continuity, Availability, Reliability, Expertise.