Accountmanager(s) (40 uur)

Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe relaties en prospects en de verkoop van specifieke branche gerelateerde ICT oplossingen

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. Je vertegenwoordigt het i³ groep portfolio bij nieuwe relaties zodat de overeengekomen doelstellingen c.q. accountplannen worden gerealiseerd. Als Accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele sales traject dat wil zeggen van de initiële afspraak tot het tekenen van het contract. Om dit te bewerkstelligen benader je pro-actief nieuwe klanten en prospects zodat ontwikkelingen in de markt actief worden bijgehouden en gevolgd, kansen in de markt om omzet te vergroten worden gesignaleerd en gecreëerd, accountplannen worden opgesteld om omzetgroei en marge bij nieuwe klanten te realiseren en er concreet invulling wordt gegeven aan de uitvoering van de eerder genoemde accountplannen. Daarnaast werk je  nauw samen met je interne collega’s waardoor er een optimale klantrelatie ontstaat.

Wie ben jij?

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 5 jaar aantoonbare succesvolle ervaring in de verkoop en acquisitie binnen de ICT. Je bent een volwaardig gesprekspartner en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk (technisch en niet-technisch). Je bent klantgericht, ondernemend en een commercieel denker en doener. Het bouwen van relaties en netwerken gaat je eenvoudig af. Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, een teamworker en creatief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Tot slot ben je gewend om op verschillende niveaus gesprekken te voeren en te overtuigen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Hoe te solliciteren?

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Liesbeth Wedda. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld