Medewerker Facilitaire zaken (15-20 uur)

Wij zoeken een Medewerker Facilitaire zaken (15-20 uur), die zorgdraagt voor het (technisch) beheer en onderhoud van het i³ groep gebouw zodanig dat deze in gewenste conditie verkeren en die belast is met facilitaire zaken.

De functie?

Als medewerker facilitaire zaken ben je verantwoordelijk voor het algemeen beheer en onderhoud van het gebouw van i³ groep. Hieronder valt:

* alle onderhoud van het gebouw (zowel binnen als buiten en inclusief tuin);

* dat de inrichting van het gebouw correct is, ruimtes efficiënt zijn ingericht, evt. verbouwingen en interne verhuizingen worden gecoördineerd en juist uitgevoerd, kantoorruimtes en vergaderruimtes schoon en representatief zijn;

* alle voorzieningen zoals o.a. catering, koffiemachines, kopieermachines werken;

* dat toegang en beveiliging van het gebouw en het bijbehorend terrein geregeld is;

* dat gebouw gebonden installaties naar behoren werken, juist afgesteld zijn en volgens geldende richtlijnen zijn onderhouden;

* dat met externe leveranciers de noodzakelijke contacten zijn onderhouden.

 

Daarnaast beheer je de contracten van alle facilitaire zaken en fungeer je als contactpersoon. Beheer je het magazijn zodanig dat deze op orde is en blijft, dat pakketten (zowel handelsgoederen als facilitaire goederen) worden aangenomen, verspreid en/of verstuurd.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, beschikt bij voorkeur over 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en hebt technische affiniteit.

Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, teamworker, creatief en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Omdat het openen en/of sluiten van ons pand plus het afhandelen van een alarmoproep tot de werkzaamheden behoort, is het noodzakelijk dat je in de directe omgeving van Vianen woonachtig bent.

Wat bieden wij? Een uitdagende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling: vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Andéla van den Broek. Je ontvangt z.s.m. een reactie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.