Stagiaire Commerciële Economie (HBO) voor het in kaart brengen van onze markt en optimaliseren van sales en after-sales processen

i³ groep zoekt een stagiaire Commerciele Economie die voor een periode van +- een half schooljaar de Sales & Marketing afdeling ondersteunt en hier alles wil leren over sales en marketing voor B2B in IT. In het bijzonder moeten de (potentiele) klanten van i³ groep in kaart worden gebracht middels een marktanalyse en een analyse van de bestaande sales en aftersales processen. Je doel is het samenstellen, uitvoeren en analyseren van het onderzoek en hier een adviesrapport richting de organisatie over op te stellen.

Naast het uitvoeren van dit onderzoek is er voldoende ruimte om mee te werken aan de dagelijkse activiteiten op de marketing en sales afdeling. Je komt hierdoor in contact met alle verschillende lagen en rollen binnen onze organisatie.

Na afloop van je stage heb je een kijkje kunnen nemen in de wereld van B2B sales en marketing in de IT: een wereld waar verandering het sleutelwoord is. Onze klanten zijn bekende Nederlandse merken en organisaties in de commerciële, zorg en overheidssector en wij werken samen met toonaangevende partners in de tech industrie. Wij zijn specialist in alles dat op hard- en software gebied te maken heeft met het opslaan, verwerken en veilig stellen van belangrijke informatie.

Dit ben jij:

  • Analytisch en procesgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met sales en marketing
  • Affiniteit met onderzoek en analyse

Opleidingsrichting: CE / MER / (Digitale) Communicatie of vergelijkbare HBO studie

Wat wij bieden:

  • Een leerzame stage bij een bedrijf waar je veel eigen ruimte krijgt onder begeleiding van een ervaren marketeer en sales manager
  • Je werk draagt bij aan de richting en het succes van de organisatie: je onderzoek verdwijnt niet in een la
  • Voor stagiairs is er een stagevergoeding beschikbaar
  • Deze stage leent zich het beste voor een afstudeerstage

Solliciteren:

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling: 

vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Liesbeth Wedda. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld