Technical Consultant CARE Services (40 uur)

Wij zoeken een Technical Consultant CARE Services (40 uur), die als doel heeft onze klanten te ondersteunen in het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur, en in te kunnen spelen op veranderende omgevingen.

De afdeling CARE Services

CARE Services is de service afdeling binnen i³ groep. CARE Services zijn opgebouwd uit proactieve en reactieve onderdelen en voldoen daardoor op verschillende manieren aan de wensen en eisen van onze klanten. Met behulp van de proactieve modules van CARE Services zijn wij in staat om de continuïteit van de IT-infrastructuur van onze klanten te waarborgen. Met de reactieve diensten spelen wij op de juiste manier in op incidenten en calamiteiten.

De functie?

Dit is geen call dispatch functie want je moet kennis van zaken hebben. Ons motto is: direct kunnen helpen. Als Technical Consultant binnen de afdeling CARE Services draag je zorg voor het beheer van complexe HPE en Huawei omgevingen en voer je dagelijkse werkzaamheden en controles op deze omgevingen uit. Je zorgt voor een optimale en continue beschikbaarheid en beveiliging van de infrastructuren en bent verantwoordelijk voor het adequaat afhandelen van incidenten.

Daarnaast lever je een bijdrage aan het dagelijks functioneren van de CAREdesk en verricht je 2e en 3de lijns support bij ICT vragen of problemen binnen externe organisaties.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van ontwikkelingen op ICT gebied en het behalen en bijhouden van de benodigde certificaten.

Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Informatica). Je hebt je benodigde certificeringen succesvol afgerond en hebt uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van HPE 3PAR storage (ASE), HPE Server (ASE) en Huawei storage.

Daarnaast beschik je over voldoende kennis van VMware en Brocade FC technologie en ben je bekend met de ITIL V3 processen.

Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, teamworker, creatief en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling:

vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Andéla van den Broek. Je ontvangt z.s.m. een reactie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.