Technisch VNA Consultant (40 uur)

Wij zoeken een Technisch VNA Consultant (40 uur), die als productspecialist verantwoordelijk is  voor de functionele werking van de applicaties Acuo en OnBase bij i³ groep klanten, met name ziekenhuizen. 

Je bent de schakel tussen de klant en i³ groep en je legt de basis voor klanttevredenheid. Je zorgt voor een functionele inrichting van Acuo en OnBase volgens de gewenste werkwijze van de gebruikers.

Daarnaast is het geven van trainingen aan beheerders en eindgebruikers onderdeel van de functie.

Je werkt nauw samen met de i³ groep Projectmanager en de project consultants van Hyland. Als eigenaar van het demo systeem ben je verantwoordelijk voor de inrichting van dit systeem.

Wie ben jij?

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je over een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur IT gerelateerd) en heb je minimaal 5 jaar aantoonbare succesvolle ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met systeemconfiguraties en het documenteren hiervan is noodzakelijk.

Je hebt kennis van VNA, RIS/PACS en Enterprise Viewer en van klinische processen rond medische beeldvorming. Daarnaast heb je gedegen kennis van standaarden zoals DICOM en HL7 en IHE-profielen.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, je bent service- en klantgericht, een teamspeler en hebt ervaring in het communiceren met (zorg)professionals.

Verder heb je een sterk probleemoplossend vermogen en ziet verbanden tussen de gebruikte software en gekoppelde systemen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, zelfstandige, afwisselende functie in een organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Hoe te solliciteren?

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling:  

vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Liesbeth Wedda. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van jouw kennis/ervaring, persoonlijkheid en ambitie en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van i³ groep. Dit gesprek wordt gevoerd door de Deliverymanager en HR. Het tweede gesprek richt zich meer op de details van de vacature en wordt gevoerd door de Solution Architect VNA en/of Solutions Sales VNA aangevuld met een ander MT-lid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.