consultancy

IT AUDIT

IT auditing is het vakgebied dat zich bezighoudt met het beoordelen van de automatisering van de organisatie en de organisatie van de automatisering. IT auditing is een specialisme binnen het auditing-vakgebied. Het specialisme wordt meer en meer gevraagd bij uitvoering van accountantscontroles.

De i³ groep business consultants hebben een ruime ervaring in controle van technische infrastructuren en procesinrichting. Toetsing van infrastructuren, performance onderzoeken en auditeren van implementatie en documentatie zijn bekende terreinen. Procesinrichting en verbetering hiervan wordt toegespitst op infrastructuur beheer. Van aanvraag tot eliminatie van data, infrastructuurbeheer en -rapportage. De gehele scope wordt geauditeerd.

Wanneer een IT Audit van de technische infrstructuur door onze consultants wordt uitgevoerd, bent u verzekerd van een onafhankelijk onderzoek. Een audit uitgevoerd door i³ groep kenmerkt zich door een heldere vertaling tussen de primaire vraagstelling naar de uitvoer in een technische infrastructuur.

VOORDEEL IT AUDIT

Het voordeel van een door i³ groep uitgevoerde audit is dat vanuit bedrijfskundige aanpak een technische invulling wordt verkregen.