healthcare-header3

HEALTHCARE

De Nederlandse gezondheidszorg staat voor complexe uitdagingen. In de komende jaren neemt de vraag naar zorg toe, waardoor kosten stijgen en zorgverleners en patiënten meer en meer informatie genereren. Deze informatie komt niet alleen meer uit behandelplannen of beeld genererende modaliteiten zoals PACS systemen, maar ook uit sensoren, apps of wearables.

De uitdaging

Doordat data traditioneel gezien in silo’s van verschillende afdelingen worden opgeslagen is het voor ziekenhuizen een steeds grotere uitdaging om de zorgprofessionals van de juiste beelden en informatie te voorzien. Omwegen die hiervoor in de praktijk worden gezocht zijn onveilig en vormen een risico voor het ziekenhuis. Dit kost veel tijd, geld en leidt tot wachttijden en frustraties bij patiënten en zorgverleners.

"Zorgorganisaties hebben door i³ groep geen omkijken meer naar de technische aspecten van informatie opslag en zorgprofessionals helpen hun patiënten optimaal."

De oplossing

i³ groep zorgt met een combinatie van jarenlange ervaring, diensten en technologie dat de Nederlandse gezondheidszorg is toegerust op de uitdagingen van morgen. De informatie die zorgprofessionals nodig hebben om hun patiënten te helpen zijn dankzij onder andere het VNA 2.0 (Vendor Neutral Archive) van i³ groep ongeacht hun bron of bestemming overal veilig en beschikbaar. Stakeholders die geautoriseerd zijn om de gegevens te zien krijgen via een universele viewer toegang tot de benodigde informatie. De diensten van i³ groep zorgen daarnaast dat data niet onnodig lang worden bewaard en op de juiste manier worden beheerd, beveiligd, geborgd en gearchiveerd. Dankzij slimme financieringsmogelijkheden kunnen zorginstellingen gebruik maken van de nieuwste innovaties zonder dat dit grote impact heeft op de balans.

Zorgorganisaties hebben door i³ groep geen omkijken meer naar de technische aspecten van informatie opslag en zorgprofessionals helpen hun patiënten optimaal. Hierdoor wordt de zorg efficiënter, sneller, kwalitatief beter en goedkoper. Ze krijgen met het VNA een innovatieplatform waarmee nieuwe ontwikkelingen snel kunnen worden omarmt en waarmee ze een onderscheidende rol in hun verzorgingsgebied krijgen. Omdat alle betrokkenen in het zorgproces nu over dezelfde informatie beschikken is dit onderdeel van het zorgproces minder ingewikkeld en intensief voor de patiënt. In de toekomst kunnen nieuwe bronnen van medische informatie eenvoudig worden toegevoegd aan het zorgproces.  

  

 

OPLOSSINGEN

video-file line-chart cubes-in-stack-with-shadow    ambulance

Medische Beeld Acquisitie: Meso Ibox Touch

CARE4USE

Converged Infrastructures VNA 2.0

 

BLOG

blogje-730x548-1 damocles-westallpc20080120-8842a-1

Tussen arts en metaal

De nieuwe privacy wetgeving als het zwaard van Damocles

De aanbieders van ZIS/EPD-systemen zijn in Nederland op één hand te tellen. Hun markt omvat alle ziekenhuizen en naast cure- soms ook care-instellingen. Hoe anders is dit voor Vendor... In de media en op LinkedIn wordt je doodgegooid met artikelen over de aanstormende nieuwe Europese privacy wetgeving in mei 2018 èn wat er gebeurt als je er nièt aan voldoet. Torenhoge...
Lees verder > Lees verder >

 

Meer blogs >

NIEUWS

5-ijsselland-dak-breedte

IJsselland Ziekenhuis kiest Managed Archief Platform van i³ groep

Het IJsselland Ziekenhuis, regionaal ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, archiveert alle medische beelden en medische data op een nieuw Managed Archief Platform van i³ groep. Hiermee worden...
Lees verder >
Meer nieuws >

 REFERENTIES 

mcl-logo           

"We hebben een VNA, ECM, XDS en een ziekenhuisbrede viewer hebben afgenomen. Hiermee heeft het MCL een 360° patientenbeeld gecreëerd."

     Lees meer over deze referentie >       
 ikazia-logo-1    

“Met i³ groep als kennispartner kunnen we de kwaliteit en performance van onze ICT omgeving garanderen en tegelijkertijd efficiënt werken.”

    Lees meer over deze referentie >       
 jbz    

“Dankzij het CARE4Use contract hebben we meer flexibiliteit en blijven onze kosten onder controle.”

     Lees meer over deze referentie >       
 cello  

“ i³ groep vertelt niet wat we moeten doen, maar helpt ons de juiste besluiten te nemen. ”

     Lees meer over deze referentie >       

Meer referenties >       

 

ONZE HEALTHCARE SPECIALIST

"Pak de regie over uw medisch beeldinformatie, met behulp van een VNA."


Femke Smit, VNA Solution Sales   linkedinlogo   

 

 

 

 

 

 

femke2-v1

MEER WETEN OVER ONZE IT-OPLOSSINGEN BINNEN DE SECTOR HEALTHCARE

Wilt u meer weten over onze IT-oplossingen binnen de sector healthcare? Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp.